Luchthaven

Ik stond vorige week op Zaventem met drie koffers bij de incheck balie: "Deze koffer moet naar Milaan, deze naar Barcelona en de laatste moet in Moskou zijn."
Baliemedewerkster: "Maar meneer, dat kan helemaal niet!"
Ik: "Jawel, dat hebben jullie de vorige keer ook met mijn koffers gedaan."

Alcoholcontrole...

Een Brit die al jaren in België woont rijdt met zijn vrouw over de autostrade, zwaar onder invloed van Een politieman houdt de auto tegen, stelt zich voor en vraagt: "Heeft u gedronken...?"Met een dikke tong antwoordt de man: "Yes... deze morgen (hik)... is mijn dochter getrouwd... en ik hou niet van kerken (hik)... dus ben ik naar het café aan de overkant geweest...enkele biertjes gedronken (hik)...Daarna... gedurende het banket... 3 flessen gekraakt... een Bordeaux... een Bourgogne... en ... nog een Bordeaux. Om te eindigen... na het feest... nog 2 volle flessen Johnny Walker... black label (hik)... soldaat gemaakt..."Uiteindelijk antwoordt de politieagent, fel geïrriteerd: "Weet u eigenlijk wel dat ik een politieagent ben en u tegengehouden heb voor een alcoholtest...?" Geamuseerd antwoordt de Brit: "Jawel ! Maar u... hebt u gezien dat... dat dit voertuig ... Engels is, met het stuur rechts (hik)... en dat mijn vrouw rijdt...!?" 

P(r)iet-praat

De stomme zei tegen de dove dat de blinde had gezien dat de lamme in de boom geklommen was

Telefoon

De telefoon rinkelt midden in de nacht.......

De echtgenoot zegt: “Als ‘t voor mij is zeg dan dat ik er niet ben.”

Zijn echtgenote neemt op en zegt:“Hij is thuis”

Ze legt de hoorn neer en de echtgenoot repliceert:“Wat doet ge nu?”

Zij antwoordt: “Het was voor mij !”

Toverkracht

Er loopt een troepje dwergen door het bos. Ze zijn heel blij. Ze huppelen en dansen en zingen: 'We hebben tóverkracht, we hebben tóverkracht...!'
Dan komt er een elfje langsvliegen. Ze ziet al die blije dwergen. Maar ze ziet ook een dwergje lopen dat helemaal niet blij is.
Ze gaat naar het dwergje toe en vraagt: 'Wat is er met jou?'
Zegt het dwergje: 'Mijn naam is To.