• Adegem

Een aantal enthousiaste Adegemnaren werkt momenteel aan een nieuw evenement, dat de naam ‘Aoigems Vuur’ draagt, tijdens de Warmste Week van Studio Brussel.

“Op onze vergaderingen verwelkomden we tal van vertegenwoordigers van verenigingen en individuele geïnteresseerden”, zegt Etienne Notteboom. “Het is de bedoeling om op zaterdag 23 december zoveel mogelijk Adegemaren en sympathisanten naar Den Hoogen Pad te krijgen en op die manier een echt Aoigems groepsgevoel te creëren. Met de opbrengst van ons evenement zullen we twee goede doelen ondersteunen: het Amanani Bukavu-project van Adegemnaar Luc Savat en de Eye Hope Foundation van Marianne Van de Kerckhove.”
Op 23 december kan iedereen afzakken naar cc Den Hoogen Pad om te ontbijten, te lunchen, koffie en gebak te verorberen, te verbroederen bij een lekker glas, naar muziek te luisteren of om mee te zingen. “Een heel gamma aan activiteiten moet er een gezellige dag van maken, die veel geld in het laatje brengt voor het goede doel. Met onze werkgroep ‘Aoigems Vuur’ doen we dan ook een warme oproep aan iedereen die eventueel nog leuke ideeën heeft voor dit evenement”, besluit Etienne Notteboom enthousiast. Meer info via etienne.notteboom@pandora.be.

(Michel Wijne)