• Eeklo
12/12/2021

De lege vitrine aan de Markt 35 (voorheen Buyck Mode) is vorige week als kerstvitrine onthuld. Binnen het winkelraam liggen alle prijzen van de kerstactie van de stad.
“We gebruiken de etalage om de prijzen van onze kerstactie tentoon te stellen. Zo heeft ons centrum er alvast een extra etalage bij, en wordt het winkelen in onze stad weer wat leuker”, zegt schepen van Lokale Economie Hilde Lampaert (N-VA). “55 handelaars brachten voor 11.000 euro aan prijzen samen, die te winnen zijn.”
De kerstactie ‘Win de vitrine’ loopt vanaf nu tot en met 9 januari 2022. Wie koopt bij de 55 Eeklose handelaars, kan per 5 euro stempels verzamelen op een spaarkaart. Alle prijzen in de kerstetalage Markt 35 zijn te winnen. Dat gaat van kledij over schoonheidsproducten, tot een wasmachine, een thuisoptreden van een Eeklose komiek, een luxueuze kofferset, geschenkmanden, beauty- en verwenpakketten, boekenpakketten, handtassen, geschenkbonnen en Eeklobonnen. Een stempelkaart kun je bij meerdere handelaars gebruiken en 1 volle kaart = 1 deelname. Bovendien kun je zo vaak deelnemen als je wilt. Volle stempelkaarten kan je inleveren tot en met27 januari in de kerstbrievenbus op de Markt van Eeklo, in het stadhuis, het Stip en het stadskantoor.
Ook de allerkleinsten kunnen leuke cadeautjes winnen door deel te nemen aan een kleurwedstrijd. Zo kunnen ze een kinderfiets winnen, een grote tipitent voor wilde avonturen en strippakketten voor urenlang leesplezier. Kleurplaten vind je bij de deelnemende handelaars, in de bibliotheek, in het stadhuis en het Stadskantoor.
Meer info op www.eeklo.be/kerstactie.
(PDB)