• Maldegem

The Wall’ is de naam van een nieuw 3-daags live festival in Maldegem tijdens het eerste weekend van september.

Met de combinatie van een uniek concept waarbij de festivalweide wordt opgebouwd met zeecontainers en een ijzersterk live programma met headliners zoals Stan Van Samang, Daan, Emma Bale (winnares van de MIA’s) en de Nederlandse rapper Boef wil ‘The Wall’ zich op de kaart zich zetten als festival voor een gevarieerd publiek. Alle info is te vinden op de facebookpagina van The Wall www.facebook.com/thewallmaldegem en de website www.thewall2017.be.
Het festivalterrein is gelegen ter hoogte de Koningin Astridlaan 12 langs de N9 in Maldegem en groot genoeg  om 3.000 mensen te ontvangen, waarvan het merendeel in openlucht en 300 VIP gasten in verhoogde tent. Voor wie met de wagen komt is er gratis parkeergelegenheid op de parking van de verschillende winkelketens die langs en in de buurt van de N9 gelegen zijn. Voor wie met de fiets komt, zijn er fietsenstallingen voorzien. Men mikt op een doelpubliek van alle leeftijden met gevarieerde muzieksmaak, op vrijdag en zaterdag specifiek gericht op volwassenen en op zondag eerder gericht op gezinnen met kinderen.
Ondanks het sterke programma dat aangeboden wordt, werden de toegangsprijzen bewust laag gehouden. Wie tickets in voorverkoop koopt, betaalt 25 euro voor een dagticket. Op zondag is er een speciale actie waarbij de toegangsprijs in voorverkoop 20 euro bedraagt. Kinderen - 1.35 meter vergezeld van een volwassene gratis. Voor wie gans het weekend wil genieten, betaalt 50 euro voor een weekendticket. Tickets worden verkocht online via de website www.thewall2017.be of op verkooppunten te raadplegen op de website. Info: 0477/693983.
Voor, tussen en na de live optredens speelt een deejay de beste hits van vroeger en nu.
Op vrijdag en zaterdag gaan de deuren open om 17u, op zondag om 14u. Sluitingsuur is voorzien op vrijdag 2u, zaterdag 4u en zondag 22u.
Beknopte samenvatting van het programma (uren van optredens te vinden op de website):
Vrijdag 1 september :
Seventy and Orange,  Café Flamand (met Miguel Wiels, Peter Van de Veire en Niels Destadsbader), Stan Van Samang.
Zaterdag  2 september :
The Craft, Emma Bale, Daan, DJ Buscemi, Afterparty
Zondag 3 september :
Deejay 13 AMPS, Get Ready, Buurland, Boef

(PDB)