• Sleidinge

In het kader van een 3-daagse opendeur/demodagen in het weekend van 23/24 maart a.s., (met nadruk op tuingerief- en machines), nodigt Marc Van Wiemeersch op vrijdagavond 22 maart, vanaf 19u. iedereen uit voor een tweede Afterworkparty.
De organisatie gaat door in de voor de gelegenheid in partyruimte omgetoverde oude winkel op Eeksken, 13 te Sleidinge. Er is voldoende parking in de omtrek. De opbrengsten gaan integraal naar Kom op tegen Kanker. Aan de ingang mag iedereen een vrije gift als entree geven. Drank wordt aangeboden tegen democratische prijzen. Dj Tom met een Special Guest zorgt voor ambiance en muziek tot 1 uur!
We vroegen Marc Van Wiemeersch meer uitleg.
Marc:  “We doen dit als een groep vrienden, wielertoeristen, met als doel deelname aan de tiende uitgave van de  ‘1000 km fietsen voor ‘Kom op tegen kanker’ (einde mei). Vier dagen lang moet er 250 km per dag afgelegd worden. We zijn van plan om elkaar af te lossen. Om hieraan te mogen deelnemen moeten we 5.000 euro vooraf betalen per groep. We zijn ingeschreven met 4 groepen van elk 3 man, dus we moeten 20.000 euro vooraf ophalen…Daarvoor dient onze afterworkparty dus. Ons team bestaat uit :
Antoon Bruggeman, Jan Eyerman, Koen Schauvliege, Ronny Steyaert, Johan Steyaert, Casper Bulens,  Siebe Eyerman, Warre Eyerman, ikzelf en nog enkele anderen. ”

(Piet De Baets)