• Maldegem

Op zaterdag 15 december opent in de Stationsstraat 3A in Maldegem schoonheidssalon Beauthé de deuren. Met de opening van haar zaak ziet Ine Coremans (22) een droom in vervulling gaan. “Ik wist wel dat het er ooit van zou komen, maar dat het zo vlug zou gaan, had ik niet verwacht”, zegt de jonge zaakvoerster enthousiast.

Het zijn spannende tijden voor Ine Coremans. Volgend weekend opent ze in Maldegem immers haar gloednieuwe zaak Beauthé-Schoonheidsverzorging. Het voorbije anderhalf jaar combineerde Ine haar deeltijdse job als verzorgende in de thuiszorg bij het OCMW van Eeklo met een parttime job in een bekende nagelstudio in Gent. “Toen in mijn straat het pand vrijkwam, waar voorheen Maison de Laine gevestigd was, besloot ik om met mijn eigen zaak van start te gaan”, zegt Ine, die ook nog deeltijds aan de slag blijft bij het OCMW van Eeklo. “Eigenlijk wist ik al lang dat ik ooit met een eigen zaak zou starten, maar dat het zo vlug zou gaan, had ik niet verwacht.”

Perfecte nagelstyling
Een eerste specialiteit van Beauthé’ is nagelstyling. Wat betreft nagel- en handverzorging kunnen we de laatste jaren echt spreken van een trend die zich heeft doorgezet. Veel vrouwen hechten immers heel veel belang aan mooi verzorgde handen en nagels. Wie kiest voor een manicure van Ine Coremans, kiest voor een nagelstyliste die de knepen van het vak kent en heel veel belang hecht aan de kwaliteit van haar producten. Zo werkt Ine met gelnagels van het topmerk Abstract. Ook voor gellak ben je bij haar aan het goede adres. Liefhebbers van acrygel vinden bij Beauthé eveneens hun gading. “Ik vind het heel belangrijk dat mijn klanten het juiste advies krijgen en voor de juiste behandeling kiezen”, zegt Ine, die steeds werkt volgens de belangrijke basisprincipes van een goede nagelverzorging. Verzorgen, vijlen en lakken, Ine doet het allemaal met veel precisie en toewijding. Bij ‘Schoonheidsverzorging Beauthé’ ben je geen nummer. Ine hanteert immers een persoonlijke aanpak en neemt steeds de tijd voor een praatje met haar klanten. Op die manier wordt een schoonheidsbehandeling bij Beauthé steeds een unieke belevenis.

Elegante wenkbrauwstyling en gezichtsepilatie
Mooie wenkbrauwen zijn een belangrijk aspect van je uitstraling. Epilatie met of zonder kwaliteitswax of een degelijke hennakleuring, Ine bezorgt je wenkbrauwen die perfect bij je haar en totaallook passen. Voor wenkbrauwstyling werkt ze met BrowTycoon Henna, een topproduct zonder ammoniak of waterstofperoxide. “Normale wenkbrauwverf kleurt alleen de wenkbrauwharen, maar BrowTycoon Henna kleurt zowel het haar als de huid”, zegt Ine. “BrowTycoon Henna biedt 10 kleuren die met elkaar gemixt kunnen worden. Zo kan ik de wenkbrauwen van mijn klanten de kleur geven die echt bij hen past. Op de wenkbrauwhaartjes blijft het effect tot wel 8 weken mooi zichtbaar.” Ook voor gezichtsepilaties met suikerwax ben je bij Beauthé aan het goede adres.

Wimperlifting op topniveau
Een derde specialiteit van ‘Beauthé’ is wimperlifting. Deze unieke behandeling is niet schadelijk voor natuurlijke wimpers. De wimpers worden op een speciale wijze gelift met siliconen rods en kunnen indien gewenst meteen worden geverfd. Op die manier wordt elk wimperhaartje behandeld en wordt het dagelijks gebruik van mascara en/of wimperkrultang overbodig, en dit voor een periode van zes weken. In combinatie met de speciaal ontwikkelde producten van Mrs. LashLift kan je met deze unieke techniek prachtige wimpers creëren. “Mrs. Lashlift is de nieuwste trend in de wimperindustrie”, zegt Ine. “De speciaal gevormde silicone shields worden aan het ooglid bij de wimperrand vastgemaakt waardoor de wimpers vanaf de basis worden vastgezet over deze shields. Hierna wordt alleen op de basis van de wimpers het 3-staps systeem aangebracht waardoor de wimpers worden gelift en ze langer en volumineuzer lijken. Hierdoor krijg je een open en frisse blik. Bovendien is het een geweldig alternatief voor wimperextensions. Door de fijne, lichte haartjes te kleuren krijgen de wimpers meer volume waardoor ze dikker en donkerder lijken”, aldus Ine, die regelmatig opleidingen volgt om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelingen en verzorgingen.

Shuttledienst
Ook minder mobiele mensen kunnen gebruikmaken van de schoonheidsverzorgingen van Beauthé. Daarom is er op woensdagnamiddag een shuttledienst voor inwoners van Groot Maldegem, die op afspraak bij hen thuis opgehaald en teruggebracht worden.

Lekkere thee
Tijdens de behandeling word je tevens verwend met een lekkere thee. “Deze biologisch geteelde thee van het gerenommeerde merk ‘Or Tea‘ is tevens hier verkrijgbaar “, zegt Ine enthousiast. “Vandaar ook de naam Beauthé“.

Openingsactie
Ine Coremans viert de opening van haar schoonheidssalon met een leuke openingsactie. Nog tot en met 15 januari krijgen klanten 10 % korting op alle behandelingen. “Daarnaast zal ik op de Facebookpagina van Beauthé ook een like- en deelactie lanceren, waarmee leuke prijzen te winnen zijn.”

Eindejaarsactie
Beauthé neemt deel aan de eindejaarsactie van de Verenigde Handelaars Maldegem Centrum. Wie in december bij ‘Schoonheidsverzorging Beauthé’ langsgaat voor een verzorging maakt kans op 1 van 4 elektrische fietsen van Batavus, ter waarde van 2650 euro. Daarnaast verloot Ine ook nog eens 4 waardevolle prijzen onder haar klanten.

Originele eindejaarsgeschenken en cadeaubonnen
Nog op zoek naar een leuk geschenk voor onder de kerstboom? Dan is een cadeaubon of een lekker theepakket van bij Beauthé beslist een aanrader. Ook met de M-bon kan je bij deze trendy zaak terecht. “Ik kijk echt uit naar de opening van mijn zaak”, zegt Ine, die haar vrienden, familie en kennissen heel dankbaar is voor de hulp die ze kreeg. “Dankzij hen zal alles op tijd afgewerkt zijn. Ik ben nu helemaal klaar om erin te vliegen!”

(Michel Wijne)