• Zomergem
16/01/2017

“Na mijn studies automechanica aan het VTI in Deinze deed ik eerst wat ervaring op bij Alvan Motors en Garage De Poorter in Drongen”, vertelt ons Jonas, die al op jonge leeftijd wist dat hij ooit aan het roer van zijn eigen garage zou staan. Op zijn 22ste kreeg de hij de kans om Garage Geldhof in Evergem over te nemen. De toen nog piepjonge ondernemer twijfelde niet en koos voor een voltijds zelfstandig bestaan. Het begin van een groot succesverhaal.

Familiale sfeer
Jonas verhuisde de garage meteen naar de Grote Steenweg 4 in Zomergem (baan van centrum Zomergem naar Lovendegem), waar hij sindsdien hoge toppen scheert. “Wij bieden een totaalservice, vanaf de aankoop van een nieuwe of tweedehandswagen tot en met de herstelling van het voertuig, zowel op het vlak van mechaniek als carrosserie. Voor wie dat wenst geven wij advies over financieringen, verzekeringen en onderhoudscontracten”, aldus zaakvoerder Jonas De Dapper. Anno 2017 is Citroën-DS-garage De Dapper tot ver buiten Zomergem een gevestigde waarde, vooral bekend omwille van de service en persoonlijke aanpak. “Omdat de mensen bij ons geen nummer zijn”, zegt Jonas De Dapper vrij kordaat. “We maken tijd voor een kopje koffie en slaan met plezier een babbeltje met onze klanten. Er hangt in onze garage steeds een familiale sfeer. De klant staat bij ons echt centraal.” Dagelijks staat deze zaakvoerder samen met zijn drie mecaniciens en een carrossier in zijn Citroën garage paraat om klanten met raad en daad bij te staan in hun zoektocht naar de Citroën of DS die het best voldoet aan hun behoeften.

Knipoog
DS is een aparte high-end premiumlijn binnen Citroën die veel succes kent. De naam is een knipoog naar de oldtimers uit de jaren ’60. Maar de nieuwe avant-gardistische stijl met een dynamisch rijgedrag, verfijning, aandacht voor details en keuze van ‘hightech’ technologieën geven de wagen meer status en karakter.

Citroën C3
De nieuwe Citroën C3 is eigentijds en gastvrij en werd ontwikkeld als een serene leefruimte. Zijn zetels zijn ruim en genereus, wat onontbeerlijk is voor het comfort en het welzijn aan boord. Met zijn vijf zitplaatsen is deze nieuwe Citroën C3 opvallend ruim. Er is voor alle passagiers voldoende beenruimte, waardoor iedereen ten volle van een rit met deze trendy wagen kan genieten. “De nieuwe C3 is echt een hippe stadswagen. Met zijn strips op de deuren en de combinatie van twee kleuren vind ik het persoonlijk een superleuke auto, die bovendien heel betaalbaar is”, zegt Jonas De Dapper. De nieuwe Citroën C3 is uitgerust met interactieve en snelle technologieën. Met de “ConnectCam” pakt Citroën zelfs uit met een wereldprimeur. Deze verbonden full HD-camera bevindt zich achter de binnenspiegel en registreert alles wat de bestuurder voor zich ziet. Met één klik maak je een foto of een video, die je voor jezelf kan opslaan of meteen kan delen via sociale netwerken. In het geval van een botsing bewaart uw ConnectedCam automatisch een video vanaf dertig seconden voor en tot een minuut na het ongeval. Indien nodig kan dit zorgen voor belangrijk bewijsmateriaal. De nieuwe Citroën C3 beschikt ook over een efficiënte en zuinige PureTech-benzinemotor (voor de tweede keer verkozen tot beste motor van het jaar!) of een BlueHDi-dieselmotor van de nieuwste generatie.

De Citroën Jumpy, dé compagnon voor harde werkers
De nieuwe Citroën Jumpy biedt met zijn geoptimaliseerde ontwerp nog meer gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid. Hij is uitgerust met rijhulpsystemen en motoren van de nieuwste generatie waardoor hij de ideale compagnon is voor harde werkers. Hij is leverbaar in 3 lengtes en uitgerust met handsfree te bedienen schuifdeuren (optioneel).Verder beschikt de Jumpy over (tot) 1.400 kg laadvermogen, 6,6 m³ laadvolume, tot 4 m laadlengte en een laadbreedte van 1, 25 m tussen de wielkasten.

Knappe facelift voor de Citroën C4 Picasso
Dankzij een nieuwe neus, een tweekleurig dak en de keuze uit verschillende interieuraankledingen is de vernieuwde C4 Picasso dynamischer en prestigieuzer dan ooit. Deze prachtwagen onderscheidt zich door een krachtig en expressief design met meer dynamische lijnen en een unieke lichtsignatuur aan voor- en achterzijde. Heel de maand januari ook open op zondag van 10-12u en 13-17u Info voor de superinteressante saloncondities : Grote Steenweg 4, Zomergem T: 09.379.78.72, E: info@garagededapper.be, W: www.garagededapper.be, Openingsuren: ma – vr: 8-12u en 13-18u30 za: 9-12u en 13-17u. (MW)