• Zomergem
03/04/2022

Rijvers Festival in Zomergem blijft maar uitpakken met grote kleppers. De organisatoren kondigen nu ook Clouseau Live aan voor een uniek optreden op de vierde Rijvers Festivaldag (maandag 15 augustus).
Eerder kondigden ze onder meer Snelle, De Kreuners, Niels Destadsbader, Regi Live mét gasten, Snelle, Raymond van het Groenewoud, Absynthe Minded en Natalia aan. In totaal meer dan 100 artiesten. En nu komt daar dus ook nog Clouseau bij.
De grootste hits
“We zijn deze zomer van plan één van de grootste feestjes ooit te bouwen”, zeggen de organisatoren. “Daar hoort dus ook Clouseau met de liveband bij. Koen, Kris en de muzikanten gaan hun grootste hits spelen. Honderd procent garantie dat het dak eraf gaat.”
Snel tickets kopen
Intussen is de verkoop van de dagtickets van Rijvers Festival gestart. Tot nu kon je enkel weekendkaartjes kopen. Een dagticket kost 47,5 euro. Kinderen betalen slechts 15 euro. (kleiner dan een meter gratis). Weekendticket voor de volle vier dagen kost 95 euro voor volwassenen. Kinderen tot twaalf jaar voor vier dagen slechts 30 euro (dagticket: 15 euro). Rijvers Festival vindt dit jaar plaats op 12, 13, 14 en 14 augustus. Tickets kan je eenvoudig bestellen via www.rijversfestival.be, je vindt er ook de voorverkooppunten waar je terecht kan.
(PDB)