• Waarschoot
20/03/2022

Op zondag 27 maart a.s. is Wout Droesbeke jarig en wordt dan 10 jaar. Vorig jaar in september heeft zijn mama Ilse jammer genoeg haar strijd tegen hersentumor verloren.
Ex-buurvrouw Anja Volckaert en Pascale Schepens, collega’s bij Familiezorg Gent, willen flinke Wout verrassen met tientallen verjaardagkaartjes (of tekeningen) om hem te steunen en omdat hij het zo fantastisch doet. Verjaardagwensen zullen hem zo veel deugd doen en tonen dat velen trots zijn op hem.
Zijn adres: Wout Droesbeke, Olmenstraat 29, 9950 Waarschoot
Bezorgd
Anja Volckaert: “Mama Ilse was heel strijdvaardig en altijd positief. Ze gaf de moed nooit op. En bekommerde haar meer om haar gezin dan om haar ziek zijn. Zo heeft ze mij als buurvrouw destijds enorm gesteund en is er altijd geweest toen ik borstkanker kreeg.
Samen met mijn collega Pascale Schepens kwamen we op het idee om massaal een oproep te doen om een verjaardagkaartje te sturen naar jarige Wout. De 10-jarige jongen is enorm actief in voetballen, fietsen, zwemmen. En is helemaal weg van Lego.
Wout is heel kwaad op de dokters die zijn mama verzorgden en wil nooit meer naar een hospitaal. Ook is hij héél bezorgd in z’n papa nu. Want stel je voor als er iets met papa gebeurt. Dan is hij helemaal alleen, denkt hij héél vaak. Ik hoop dat velen hem een hart onder de riem steken op zijn verjaardag ! En hem laten weten “Wout jongen, je bent zo flink en sterk, we zijn allemaal héél fier op jouw!”
(PDB)