• Kaprijke

Het autonoom gemeentebedrijf (AGB) Kaprijke en het Davidsfonds organiseren op 7 maart 2019 een lezing van Sandra Roelofs in het SOCK (Molenstraat 28 in Kaprijke).

Sandra Roelofs komt uit Terneuzen en is de echtgenote van de voormalige (2004 tot 2013) Georgische president Micheil Saakasjvili.
Sandra Roelofs komt spreken over haar tweede thuis Georgië. Dertig jaar na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie kampt het land immers nog steeds met een achterstand, vooral op medisch en algemeen humanitair gebied. In 1998 riep Roelofs de humanitaire stichting SOCO in het leven, met als hoofddoel het ondersteunen van gezinnen met lage inkomens.
Haar lezing staat volledig in het teken van deze stichting. Met de vergoedingen die ze ontvangt voor haar lezingen probeert ze bovendien geld in te zamelen voor SOCO. Alle inkomsten van deze lezing in Kaprijke gaan dan ook integraal naar het project.
Wie deze boeiende lezing van een bevlogen spreekster niet wil missen, en bovendien een goed doel wil steunen, zet donderdag 7 maart om 20 u. op de agenda. Tickets zijn online beschikbaar via www.kaprijke.be/sandraroelofs, bij het Davidsfonds (lembeke.davidsfonds.be) of aan één van onze balies.
VVK 7€ . Kassa: 10 €. Meet&Greet: 15€  Meer info: 09/323.90.23

(PDB)