• Maldegem

Al 25 jaar lang scheert Finesse hoge toppen met kwalitatieve schoonheidsbehandelingen en trendy snits en kleuringen. Doorheen de jaren groeide de zaak van Muriel Bollé en Filip Neirynck in Maldegem, Waarschoot en omstreken uit tot een echt begrip.

Wat Finesse zo bijzonder maakt, is de combinatie van Hair & Beauty. Doordat ze er met een heel uitgebreid team werken, kan je je kappersbeurt of kleuring combineren met een schoonheidsbehandeling of nagelverzorging. Van zodra je een van de zaken van Finesse betreedt, valt ook meteen het heel vriendelijke onthaal op. Bovendien kan je er steeds gemakkelijk parkeren voor de deur en is Finesse Hair & Beauty dagelijks doorlopend open tot 18u. Ook de flexibele aanpak is aangenaam. Zo kan je online of telefonisch een afspraak maken, maar ook gewoon binnenspringen zonder afspraak. Finesse is duidelijk een zaak die zich aanpast aan het levensritme van de klant. Als het moet kan alles heel vlug gebeuren, maar ook genieten van een beetje me-time tijdens een zalige schoonheidsbehandeling behoort hier tot de mogelijkheden.

Vooruitstrevende aanpak
Bij Finesse kom je ook nooit voor verrassingen te staan. Alle kapsters en schoonheidsspecialistes kennen immers de knepen van het vak. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste verzorgingen, producten, technieken en toestellen volgen ze continu bijscholing en cursussen. “Bij Finesse kiezen we resoluut voor een vooruitstrevende aanpak en staan we niet stil”, zegt Muriel Bollé. “Zo beschikken we steeds over de laatste nieuwe specialiteiten, vanaf het moment dat die zich bewezen hebben, en gebruiken we in onze Finesse kapsalons haarkleuringen die het haar verzorgen en ontkleuringen die het haar niet beschadigen, maar herstellen. Wij focussen extra op de verzorging van het haar, zowel in onze salons als achteraf thuis. Uit ervaring weten we immers dat de beste resultaten enkel bereikt kunnen worden met goed verzorgd en gezond haar. Dat is de basis.”

Haar kleuren op topniveau
Een groot deel van de Vlaamse vrouwen zijn blond in alle schakeringen. “Voor hen beschikken we over de speciale BlondMe-kleuringen en technieken van Schwarzkopf Professional, inclusief de Fibreplex-haarverzorging die haarbeschadiging tegengaat. Bij de allernieuwste generatie kleuren is deze verzorging in de kleurproducten geïntegreerd”, aldus Muriel Bollé. Bij Finesse zijn ze echt gespecialiseerd in de moeilijkste kleuringen, zoals mooie ‘Ombres’ met verschillende kleurengradaties. Ook voor grote kleurveranderingen van donker naar bleek zit je er goed. Nieuw bij Finesse is de Fibre Clinix. “Dit is een bijzondere ‘in-salondienst’ die het haar tot 10 keer sterker maakt en tot 60 dagen blijft doorwerken. Het resultaat is direct zichtbaar: het haar gaat mooier glanzen en ziet er gezonder uit. Achteraf is het thuis ook veel gemakkelijker te brushen. Naast onze specialiteit kleuringen focussen we uiteraard ook op moderne herensnits. Momenteel zijn kort opgeschoren en mooi gestylde kapsels de trend”, vertelt Muriel.

Resultaatgerichte en geavanceerde verzorgingen
In alle Finesse Beauty salons kan je terecht voor traditionele schoonheidsdiensten als epilaties met lauwe hars, (medische) pedicures, gelnagels en permanente nagellak. Maar al van bij het opstarten van hun zaak besloten Muriel en Filip toch een stap verder te gaan. “Vanaf het begin hebben we ons gespecialiseerd in resultaatgerichte en geavanceerde verzorgingen met de nieuwste technieken en (medische) toestellen”, zegt Muriel. “Bovendien zijn onze schoonheidsspecialisten stuk voor stuk echte huidspecialisten, die de producten door en door kennen en perfect advies op maat geven, ook wat betreft de naverzorging thuis.”

Nieuwste specialisaties
Bij Finesse beschikken ze onder meer over de LPG Cellu M6 Alliance Medical. Dit is een geavanceerd toestel voor bindweefselmassage, beter bekend als endermologie, en dit zowel voor gelaat als lichaam. “De LPG verstrakt de contouren en vermindert lokale vetophopingen en cellulitis, dit zowel bij vrouwen als mannen”, gaat Muriel verder. “In vergelijking met de vorige generatie LPG-toestellen zijn de verzorgingen met de LPG Cellu M6 Alliance heel aangenaam en boek je sneller resultaat.”

Revolutionaire huidverbetering
Recent introduceerden ze bij Finesse het ultieme facial platform: de Oxygeneo. Dit toestel voor huidverbetering sleepte verschillende awards in de wacht en combineert zuurstof, radiofrequentie (RF) en ultrasoon. “Afhankelijk van het gewenste resultaat kunnen deze 3 verzorgingen samen of apart uitgevoerd worden. De Oxygeneo zorgt eerst voor een dieptereiniging. Met speciale technologie wordt daarna een dieptevoeding toegepast waarbij de actieve bestanddelen veel dieper in de huid gaan. Het resultaat is dat fijne rimpeltjes verminderen en soms zelfs verdwijnen. Bovendien is het een heel aangename verzorging die je er meteen stralend laat uitzien.” Finesse investeerde ook in de laatste generatie Catiovital-gelaatsverzorgingstoestellen van Mary Cohr. De Catiovital-verzorging is een intensieve gelaatsverzorging die door middel van etherische oliën en een warmtemasker reinigt tot in de diepste huidlagen. Door daarna met 2 polige handstukken opnieuw te masseren met etherische oliën worden de cellen geactiveerd. Het resultaat is een gezonde huid met mooi éclat.

Perfecte permanente ontharing
Bij Finesse werken ze al meer dan 15 jaar met de beste toestellen voor permanente ontharing, dit met bewezen medische resultaten. “Hiermee kunnen we zowel in de winter als in de zomermaanden doorwerken. Permanente ontharing is mogelijk in elk Finesse Beautysalon en op elk moment, want in elke zaak beschikken we over een eigen toestel. Ook voor couperose en het wegflitsen van bruine vlekken is het nu het ideale moment”, aldus Muriel.

Ontspannend en met mooie resultaten
Naar de feestdagen toe hebben we allemaal onze goede voornemens. Vaak zijn dat een paar centimetertjes minder. Bij Finesse kan dat met de Slimline en Bodyshock. “De Slimline is een medische spa capsule die je metabolisme stimuleert zonder dat je zelf een inspanning moet leveren. Ideaal voor mensen met pijn in de rug of mensen die niet mogen of kunnen sporten. De Bodyshock-wikkels op basis van krachtige serums ontgiften. Bovendien is deze verzorging heel ontspannend en geeft ze mooie resultaten, die we graag voor en na met foto’s vastleggen”, aldus Muriel.

Topproducten
Bij Finesse Beauty & Hair zweren ze bij de topproducten voor thuis van Mary Cohr, Decléor, Mesoestetic en Schwarzkopf Professional voor het haar. Voor mooie en trendy make-up werken ze er met de merken Pupa en Masters Colors. Bovendien is de nieuwste maquillage uit Milaan binnen. Boek nu al je afspraak voor een perfecte maquillage en schitter straks op je kerst- en/of eindejaarsfeest!

Mooie cadeauboxen
Momenteel sieren leuke kerstpakketten bij Finesse de rekken. Het zijn stuk voor stuk mooie cadeauboxen met bestsellers in een voordelige formule. Opgelet! Ze vliegen vlug de deur uit en op is op!

 

Finesse Bis Beauty & Hair
Kon. Leopoldlaan 71b
Maldegem
T.050 70 07 72 (Beauty)
T. 050 39 59 54 (Hair)
Finesse Beauty (markt)
Marktstraat 4
Maldegem
T. 050 71 04 15
Finesse Beauty & Hair
Guido Gezellelaan 2
Waarschoot
T. 09 336 25 30
Doorlopend open van maandag tot zaterdag – met en zonder afspraak. Op 24 en 31/12 open van 8 tot 17u – gesloten op dinsdag 1 en woensdag 2 januari 2019.
Volg de laatste promoties op www.finesse-beauty.be en Facebook: Finesse.beauty.en.hair - info@finesse-beauty.be – Met webshop! — Zowel in Maldegem als Waarschoot kan je gemakkelijk parkeren! Vermeld bij het maken van je afspraak (kan ook online) in welk salon je moet zijn. Dit om een goede service te garanderen.

(Michel Wijne)