Doorheen de jaren is Finesse, met een vestiging in Waarschoot en twee in Maldegem, uitgegroeid tot een absoluut topadres voor natuurlijke huid- en haarverbetering. Doordat ze bij Finesse over maar liefst 17 medewerkers beschikken, kunnen haar- en schoonheidsverzorgingen er tegelijkertijd uitgevoerd worden. Een haarkleuring combineren met een nagelbehandeling of je haar laten brushen en je tegelijkertijd laten maquilleren? Hier kan het allemaal. Het vriendelijke onthaal en de dynamische aanpak krijg je er gratis bovenop. Wie een bezoekje brengt aan Finesse kan steeds gemakkelijk parkeren voor de deur.  Bovendien zijn de filialen dagelijks doorlopend open tot 18 uur en kan je zowel online boeken als langskomen zonder afspraak. De grootste troef van Finesse is dat alle medewerkers ervaren kapsters en schoonheidsspecialistes zijn. “Iedereen bij ons is allround gediplomeerd”, zegt huidprofessional Muriel Bollé enthousiast.

“Elke schoonheidsspecialiste beheerst alle schoonheidsbehandelingen, terwijl elke kapster ook alle haarbewerkingen perfect onder de knie heeft. Bovendien volgen alle medewerkers continu bijscholing en cursussen over de nieuwste verzorgingen, producten, technieken en toestellen. De mensen komen naar Finesse voor een ontspannen huidverbetering, maar ook om huidproblemen op te lossen. Op die manier onderscheidt Finesse zich van al de rest. De succesbehandelingen zijn rimpels en verslappingen verminderen, het verwijderen van bruine vlekjes, het verwijderen van couperose, permanente ontharing, afslanken, verstevigen (dubbele kin, doorhangende kaken…) en ontgiften (detoxen). Dit zowel bij vrouwen als mannen. “Door de nieuwste technieken en toestellen die de huid respecteren kunnen we veilige oplossingen aanbieden, die vroeger enkel mogelijk waren met plastische chirurgie of andere ingrijpende behandelingen”, klinkt het.

Toptoestellen
Geen enkele andere zaak in de weide omgeving heeft zo’n uitgebreid gamma toestellen en dit in alle drie haar vestigingen. Zowel bij Finesse Markt Maldegem, Finesse Bis, langs de Koning Leopoldlaan in Maldegem als Finesse Waarschoot beschikken ze over topapparaten. “Onze nieuwste aanwinsten zijn de Oxygeneo, een award winning anti-verouderingstoestel en de LPG Cellu M6 Alliance Medical voor lichaam en gelaat. “De Oxygeneo gelaatsbehandeling levert onmiddellijk zichtbare resultaten op, die bovendien nog een tijdlang blijven doorwerken”, vertelt Muriel. We nemen ook steeds foto’s voor en na. Daarop kan je zien hoe de rimpels verminderen, de contouren van het gelaat verstrakken en de pigmentvlekken verzachten. Echt indrukwekkend”, aldus Muriel. Met het LPG Cellu M6 Alliance bindweefselmassage apparaat  kunnen we lokale vetophopingen en cellulitis gericht aanpakken.   Al na drie beurten bekom je een heel mooi resultaat. Ideaal voor mensen met weinig tijd”, aldus Muriel.

Permanente make-up en microblading
Vanaf nu kan je bij Finesse Beauty in de Marktstraat in Maldegem ook terecht voor permanente make-up en microblading. “Onlangs hebben we Tamara aangeworven, een ervaren en gediplomeerde schoonheidsspecialiste, die gespecialiseerd is in permanente make-up en ook microblading artieste is. Zowel voor eyeliner onder en boven als voor wenkbrauwen kan je vanaf nu bij ons terecht”, aldus Muriel. Met microblading worden de wenkbrauwen op een heel natuurlijke en veilige manier ‘bijgetekend’. Het grote voordeel van permanente make-up en microblading is dat je er steeds super uitziet zonder dat je je elke dag moet maquilleren. Je hebt altijd een eyeliner, mooie wenkbrauwen en mooie lippen. Ideaal voor mensen die niet veel tijd hebben of vaak sporten. Ook mensen, die voor een chemokuur staan, zijn hiermee gebaat. De voorbije 26 jaar is Muriel steeds trouw gebleven aan haar lievelingsmerk Mary Cohr. Daarnaast hebben we ook de hightech producten van Mesoestetic voor de intensievere huidverzorging”, zegt Muriel. Ook wat betreft haarkleuringen beschikken ze bij Finesse over heel veel knowhow. “We specialiseren ons in haarkleuringen die het haar verzorgen en ontkleuringen die het haar niet beschadigen, maar herstellen. Moeilijke kleuringen zoals ombres en grote kleurveranderingen van donker naar bleek zijn perfect mogelijk. Voor heren focussen we op moderne snits in barberstijl, die nu heel populair zijn. Recent lanceerden ze bij Finesse Beauty ook het nieuwe merk ‘Authentic Beauty Concept’, een trendy, authentiek, natuurlijk, eenvoudig en vegan merk, helemaal op maat van de millennials, maar ook alle anderen zijn er wild van. Authentic Beauty Concept steunt fairtrade en bevat geen parabenen, sulfaten, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen. De producten zijn volledig gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten. “Wat eruit is gelaten, is net zo belangrijk als wat erin zit. Je haar voelt veel natuurlijker aan en is gemakkelijk te stylen. Bovendien ruiken de producten heerlijk”, zegt Muriel enthousiast.

Perfecte feestlook
Wil je tijdens de feestdagen schitteren aan de kerstdis, op het oudejaarsavondfeest of op andere gezellige gelegenheden? Kom dan langs bij Finesse en laat je maquilleren door professionals die de knepen van het vak kennen. Met topmerken als Pupa en Masters Colors bezorgt het enthousiaste team van Finesse je de perfecte feestlook. Het leuke is dat je een make-upbeurt steeds kan combineren met een andere verzorging zoals gelnagels. Met de feestdagen in het vooruitzicht zijn er bij Finesse ook leuke kerstpakketten te verkrijgen: stuk voor stuk mooie cadeauboxen in een voordelige formule. Zoals de Authentic Beauty Concept giftboxen met daarin een Cleanser Shampoo, een masker en een gratis geurkaas. Opgelet, ze vliegen snel de deur uit en op is op!

(Michel Wijne)