Elk jaar sluiten ze bij SMO-Specialized Triatlonteam het seizoen af met een gezellig etentje bij sponsor De Roste Muis.

“Het moment om even terug te blikken op het voorbije seizoen, de podiumplaatsen, emoties, blessures, materiaalpech, teleurstellingen en persoonlijke overwinningen”, klinkt het bij deze Eeklose club. Ook triatlonkenner en grote fan Randal De Keyzer was van de partij. “Het mooiste moment voor de club was de overwinning van Simon De Cuyper op het BK in Wuustwezel.
Hij werd er Belgisch kampioen op de olympische afstand. In diezelfde wedstrijd deed ook SMO-Specialized-atleet Joris Basslé het heel goed. Hij behaalde zilver bij de U23. Een heel emotioneel moment was dan weer de deelname na zijn ongeval van Michel Welvaert als G-sporter aan de sprinttriatlon in Sint-Laureins”, aldus Randal De Keyzer.
Ook sportief verantwoordelijke Michael Dewilde was in zijn nopjes. “Met onze atleten Kiara Lenaertz en Donald Gillebreght zijn we in de running als reserve voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio”, vult hij enthousiast aan. Op zondag 19 januari 2020 organiseert hetTriatlonteam de 9de editie van Run & Bike. Meer info op www.smo-triatlonteam.be.

(Michel Wijne)