Aan de Zandvleuge viel de voorbije week goed nieuws te rapen. Op vrijdagavond werd Fécé-coach Patrick Bijn tot beste trainer van de eerste en tweede provinciale Oost-Vlaanderen verkozen. Bovendien werd de sponsoring voor volgend seizoen vastgelegd.

Patrick Bijn was één van de zes geselecteerde trainers die in aanmerking kwamen voor de titel van beste trainer van de hoogste Oost-Vlaamse provinciale reeksen. Naast de beste trainer werd ook de meest talentvolle jongere, great old, doelman en beste speler bekroond. Op een gala-avond in Temse kwam Patrick Bijn als winnaar uit de bus.

Ondertussen raakte ook bekend dat de Fécé kan rekenen op de nodige sponsoring voor het komende seizoen. Hoewel aanvankelijk het gerucht de ronde deed dat Subsidiecenter zou ophouden als hoofdsponsor, wist PR-manager Marc Staelens de sponsoring toch te verlengen. Het Subsidiecenter van ex-voorzitter Hans Brüderlin zal samen met SMO bvba de hoofdsponsoring op zich nemen. Ook Adrem Keukens zal opnieuw op de Eeklo-shirts prijken.