• Eeklo
08/08/2021

De Kaaifeesten kunnen dit jaar terug doorgaan van 1 tot en met 4 oktober. De maandag is er altijd seniorennamiddag.
De affiche bulkt terug van bekende vedetten: Lisa del Bo, Herbert Verhaeghe en Los Folles de Gand. Voor slechts 2,5 € wordt een 3 uur durende show aangeboden en krijgen de aanwezigen ook nog eens rozijnen- en koekenboterhammen aangeboden met koffie ! Kaarten kunnen gekocht worden bij Leonidas in De Boelare, bij warenhuis Carrefour (einde Kon. Albertstraat) of in kapsalon New Line in de Zuidmoerstraat. Voor wie dit niet lukt, mag contact nemen met 0476/46.30.92, liefst na 18 uur.
Maar ook de twee showavonden in de feesttent, gaan dit jaar zeker door. Op zaterdag 2 oktober komen Jettie Pallettie, Swoop, Johan Veugelers, Nic Caan, John Dennis en Ziva zingen. Op zondag 3 oktober wordt Willy Sommers traditiegetrouw weer de grote publiekstrekker, samen met Sergio, Garry Hagger en Jason Bradley uit Aalter. De toegang voor de optredens zal ook dit jaar gratis zijn.

Kaart- en teerlingavond
Deze week vrijdag 13 augustus organiseren de mannen van het Kaaiken inmiddels hun 2de kaart- en teerlingavond in het zaaltje in de Euerardstraat 58G, vanaf 19 uur.
Inleg 2,5 euro. Er is zowel voor de winnaar als voor de verliezer een attentie voorzien.
(PDB)