• Kaprijke / Lembeke
19/04/2019

Voor het 4de jaar op rij pakt het Goede Doelteam uit met een wel heel bijzondere actie. “We verkopen, net als vorig jaar, kaasschotels voor Moederdag (11 mei) in Lembeke en voor Vaderdag (8 juni) in Kaprijke” vertelt Linde De Man van het team.

“Met deze actie vangen we eigenlijk twee vliegen in een klap. De schotels worden bereid door onze plaatselijke middenstanders. De opbrengst van de verkoop gaat naar de vzw Triangel in Lievegem. Het ingezamelde geld willen ze spenderen aan nieuw meubilair binnen de vzw en aan het herschilderen van een leefruimte voor volwassenen met een ernstige tot diep meervoudige beperking.”
De schotels kosten 12,50 euro en kunnen besteld worden bij het Goede Doelteam op 0474-697.393. Wie geen kaasschotel lust, kan een vleesschotel bestellen. Om bijkomende opbrengsten te krijgen organiseert het team op dezelfde dagen ook een papierslag in zowel Kaprijke aan de kerkmuur als Lembeke op de parking van de sporthal. Bestellen kan voor Kaprijke tot en met 5 mei aanstaande. De Lembeekse schotels kan je bestellen tot 8 juni. De schotels kunnen afgehaald worden in ’t Gaaiperken in Lembeke op 11 mei en in ’t Klein Stadhuys in Kaprijke op 8 juni. Telkens tussen 15 en 17 uur.

(LK)