• Sleidinge
16/10/2022

De wijk ’t Eeksken, op de grens tussen Sleidinge en Lovendegem, vooral bekend door de aanwezigheid van vakhandel Marc Van Wiemeersch, is op zoek naar jeugdig tàlent (spreek uit op zijn Engels). De inschrijvingen voor kandidaten is nog geopend (zie verder).
Op vrijdagavond 18 november mogen geselecteerden dan voor het grote publiek hun talenten demonstreren in het Cultureel Centrum Stroming van Sleidinge. De toegang is gratis, publiek en supporters stemmen mee en de eerste drie laureaten gaan naar huis met een mooie prijs.  De jury bestaat uit leerkrachten van de omliggende scholen. Zij geven tips en feedback. 
Normaliter had deze talentenjacht reeds op zondag 5 juni moeten doorgaan maar door de abnormale weersomstandigheden (overstroming terrein) hebben de organisatoren van ‘Eeksken Feesten’  dit event toen moeten afgelasten.
Heb jij een uniek talent, kan je goed zingen, goed dansen of muziek spelen? Heb je een maffe act of gewaagde stunt? Wacht dan niet om je in te schrijven voor deze unieke Talentenjacht, er zijn nog enkele plaatsen vrij en deelname is gratis. Elke deelnemer ontvangt een mooi aandenken. De eerste drie krijgen een mooie prijs.
Schrijf je in, alleen of in groep, vóór 4 november a.s. via eekskenfeesten.be/talentenjacht-kinderen of op 0475/46.49.56  of via marc@vanwiemeersch.be
(PDB)