Met de afbraak van de oude voetbalkantine aan de Celiekerkweg hebben de Sentse Goalgetters definitief afscheid genomen van hun oude accommodatie.

“Veertig jaar lang was onze ploeg hier actief” vertelt voorzitter Fred Accou. “Zelf heb ik hier nooit officiële wedstrijden gespeeld. Twee keer verdedigde ik hier de clubkleuren, al was ik er destijds niet aangesloten. Niemand heeft dat ooit geweten. Vandaag zetten we een punt achter vier decennia voetbalvreugde. We hebben hier heel wat meegemaakt, promoties en degradaties. Mochten de muren kunnen spreken, ze zouden heel wat te vertellen hebben denk ik.”
Sinds januari van dit jaar heeft de club een nagelnieuw onderkomen gevonden in ’t Sentrum aan ’t Singelken in het hartje van Sint-Laureins “Onze nieuwe locatie is niet te vergelijken met wat we vandaag afbreken” vult bestuurslid Luc De Meyere de Goalgettersvoorzitter aan. “Dit was een kantine. Nu hebben we een mooi, modern onderkomen. Een accommodatie waar iedereen graag komt.” De installatie aan de Celiekerkwerg wordt opnieuw omgetoverd tot landbouwgrond. Hiervoor moesten kantine, die zonevreemd stond, en de oprit volledig verwijderd worden.(LK)