• Sleidinge

De Koninklijke Fanfare ‘ iever en Eendracht Sleidinge’ stelt in CC Stroming te Sleidinge op vrijdag 9 maart (aanvang 20 u) zijn volgend project voor tijdens de culturele 14-daagse, in samenwerking met de cultuurraad: The Black Orchestra ‘Gold Edition’.

Na het immense succes van de samenwerking tussen dit fanfareorkest en de beste coverband van het Meetjesland met hun “Black Orchestra Project” , laat dit kersverse muzikale huwelijk  alweer een nieuw kindje geboren worden. Dezelfde fluwelen stemmen, hetzelfde orkest maar een totaal ander concept: evergreens, jazz, musical, kleinkunst… ‘Classics’ voor jong en oud dus en met nóg meer accent op prachtige orkestarrangementen. Niet te missen voor al wie graag swingt, dromend achteroverleunt, een melancholisch traantje wegpinkt, glimlacht bij muzikale lentegeluiden en zich graag laat meevoeren op de zwoele ritmes van Chicago, New York  en ‘Slenne City’
Kaarten: volwassenen € 15, studenten € 12. Tickets via www.fanfaria.be, Ann De Wulf: 0477/87.49.56, Marc Van Wiemeersch: 0475/46.49.56 en de leden van de fanfare.

(PDB)