• Zomergem
08/03/2020

Rijvers Festival voegt opnieuw een aantal grote namen toe aan zijn affiche. Niels Destadsbader mét liveband komt terug naar het festival, net als Cleymans en Van Geel, kapitein Winokio voor de kleinsten en de internationale dj Dr. Lektroluv. De lijst met toppers voor het hele weekend wordt daardoor steeds rijker.
Het is Rijvers Festival duidelijk menens: de organisatoren willen een heel weekend lang élke dag  uitpakken met een topnaam. Op zaterdag komt daar nu Niels Destadsbader met liveband bij. Net vóór Niels staat dat andere populaire duo op de zogenaamde Stars Stage: Cleymans en Van Geel, Jelle en Jonas dus. Ook voor de kleinsten investeert Rijvers Festival in kwaliteit: met kapitein Winokio halen ze straf kindertheater binnen. Kapitein Winokio is op alle vlakken aan een recordjaar bezig: qua straffe inhoudelijke show én qua aantal uitverkochte optredens. Wie dol is op klassevolle kinderanimatie, mag kapitein Winokio niet missen.
Tenslotte kondigt het ‘snelst groeiende festival’ ook opnieuw een straffe dj aan: Dr. Lektroluv. In de dance- en electrowereld staat deze dj bekend als een soort godfather: in een flitsende show laat “de legendarische man met het groene masker” topschijven van toen en nu samensmelten.
De affiche van Rijvers Festival, dit jaar op 7, 8 en 9 augustus 2020 oogt al indrukwekkend en er komen nog topnamen bij. Nu al belooft ook de vrijdagavond een knaller te worden met én Snelle, én Hazes met live band én De Kreuners. Op dit moment zijn weekendtickets te koop via www.rijversfestival.be. Snel zijn is de boodschap.(PDB)