• Eeklo

Na een jarenlange aanwezigheid in een gezellige villa langs de Moeie in Eeklo zijn de kantoren van  Taptoe (en aanverwante nevenactiviteiten) verhuisd naar een nieuwbouw schuinover de nieuwe AZ Alma kliniek langs de Ringlaan (hoek met Raverschootstraat). Een groen ledlicht dat het gebouw afzoomt, is - in afwachting van meer signalisatie , al een baken dat overdag de weg wijst.
De benedenverdieping is inmiddels al enkele maanden ingenomen door de Thuiszorgwinkel en op de eerste verdieping huizen de kantoren van het interimbureau Synergie. Taptoe neemt de helft van de tweede bovenverdieping in.
Het opvallende gebouw is uitgerust met de nieuwste technieken van ventilatie, zonne-energie, warmterecuperatie, enz. Er zijn in het gebouw van circa 2.500 m2 nog enkele kantoren te huur.
Taptoe, als eigenaar-bouwheer van het gehele complex, heeft met de ligging van het gebouw duidelijk gemikt op de gunstige ligging langs de toekomstig ontsloten ringweg rond Eeklo, met huidige aansluiting naar de Expresweg en industrieterrein en later naar de Gentse steenweg.
Ook AZ Alma en Thuiszorgwinkel hebben met hun keuze deze toekomstvisie al in hun actuele huisvesting ingecalculeerd.
Met dezelfde filosofie in het achterhoofd is naast het huidige complex al een annex in volle aanbouw. Opnieuw 400 m2 uitbreiding die binnenkort ter beschikking komt voor een commercieel gelijkvloers met burelen erboven.
Op bijgaande foto’s enkele expressies hoe het (landschaps)kantoor van Taptoe er binnen uitziet.
Via de centrale ingang waar ook Thuiszorg en Synergie hun inkom hebben, zijn Taptoe-klanten welkom. Er is een binnentrap maar ook een ruime lift ter beschikking en vooraan (aan de straat) parkingmogelijkheden.

(PDB)