• Oedelem

De “Oedelemse Reisgroep” heeft nog slechts enkele plaatsen vrij voor koppels die mee willen reizen naar Abtenau in het Lammertal (Oostenrijk) van 31 augustus tot 7 september a.s.

Deze reisgroep doet jaarlijks een uitgekiend snoepreisje van enkele dagen, speciaal aangepast voor senioren, met korte geleide en vrije wandelingen, bezoeken, ontspanning en vermaak. Alles is piekfijn voorbereid, zodat deelnemers geen enkele zorg hoeven te hebben.
De busreis van deze Oedelemse Reisgroep is dan ook vermaard en jaarlijks volzet.
Het Hotel ligt op 100 m afstand van de marktplaats waar iedere week muziekavonden gehouden worden. De bus is First Class met veel beenruimte en de datum is uitgekozen voor de jaarlijkse ‘Bauern Herbstwoche’ met hooistoet in het mooie Lammertal aan het Tennengebergte.

Verveling uitgesloten
Op 1 middagmaal na is de totaalprijs 775 € per persoon. Inbegrepen: bus, hotel in half pension, alle middagmalen, de Hooistoet, Karkogel ‘cabine bahn’, Trattberg Panoramstrasse, zoutmijnen (met boottocht), de Lichtensteinkloof en de lusttuinen van Schloss Hellbrunn met spektakelgrot en een fantastisch bewegend watermuziek tafereel. Verder toegang tot het Heimat museum van Abtenau met een korte wandeling naar de Dachser waterval en een muziekpause in pension Wandalm.
Ook middagmaal heenreis, middagmaal en avondmaal terugreis zijn inbegrepen. Opstappen kan in Oedelem, Beernem en eventueel aan Parking Drongen op E40 richting Brussel.
Het hotel verwent het gezelschap telkens met een uitgebreid ontbijtbuffet, 3 gangen menu, een salade buffet en een thema buffet. Er is een lift naar de vorig jaar vernieuwde kamers met merendeels balkon, douche of bad, satelliet tv enz. Bij mooi weer zonneterras met zicht op het Tennengebergte.
Wil je er zeker bij zijn voor deze fantastische trip naar Salzburgerland, neem dan snel contact  met de Oedelemse Reisgroep op 0478/29.78.38 of 050/78.15.28 en er komt vrijblijvend iemand langs bij jullie. Mailen kan ook op oedelemse.reisgroep@telenet.be

(PDB)