• Maldegem

Al meer dan 50 jaar is D’hooge in Maldegem hét adres voor kwalitatieve ramen en deuren in hout en pvc. Doorheen de jaren ontwikkelde de zaak zich ook tot een echte specialist op het vlak van zonwering, terrassen en goot- en gevelbekleding.

Op 15,16 en 17 maart, telkens van 10 tot 18 uur, organiseren ze bij D’hooge opendeurdagen met interessante acties. Hét moment bij uitstek om met een hapje en een drankje kennis te maken met een bijzondere zaak.
Mooie ramen en deuren zijn de finishing touch van elke mooie woning. Dat weten ze bij D’hooge in Maldegem maar al te goed. Dagelijks maken ze er in hun eigen atelier met modern machinepark prachtige ramen en deuren. Echt maatwerk op topniveau. In de showroom van de zaak kan je verschillende modellen in hout en pvc komen bekijken. Zo krijg je meteen een goed beeld van hoe de ramen en deuren er bij jou thuis zouden uitzien.

Genieten van het buitenleven

De mooiste tijd van het jaar nadert met rasse schreden. De dagen worden langer en we brengen weer meer tijd buiten door. Niets is immers leuker dan op mooie lente- en zomerdagen te genieten van het buitenleven. Ook voor tal van degelijke outdoor-producten is D’hooge hét adres bij uitstek. Je zit er goed voor veranda’s, rol- en sierluiken, gevel- en gootbekleding, terrassen, poorten en zonwering van de topmerken Brustor en Deceuninck. “Tijdens ons opendeurweekend geven we mooie kortingen op lamellendaken en wie een zonneluifel met knikarmen aankoopt, krijgt een gratis motor”, zegt Frank D’hooge, die in 1995 de zaak overnam van zijn vader Aimé. Sinds vorige zomer is ook zijn dochter Valentine in de zaak actief. Van een familiebedrijf gesproken. Een ander mooi product waarvoor je bij D’hooge terechtkan, zijn terrassen in houtcomposiet. Dit degelijk product is heel onderhoudsvriendelijk en uiterst slipvast. De terrassen in houtcomposiet worden geplaatst met een aluminium onderstructuur, die niet kan rotten. Ze zijn de perfecte vervanger voor terrassen in bangkirai. Ook qua look moeten ze niet onderdoen.(Michel Wijne)

D’hooge Ramen PVC Hout & Zonwering
Industrielaan 9B,
Maldegem
T: 050 71 22 15
E: info@dhooge-nv.be
W: www.dhooge-nv.be