De handelaars van Eeklo willen samen met zoveel mogelijk organisaties en verenigingen één groot solidariteitsfeest maken van de Warmste Weeklo, met heel veel animatie, muziek en warmte.

Zij dagen alle Eeklose verenigingen, organisaties, scholen, clubs, muzikanten en vrijwilligers uit om acties op te zetten ten voordele van de “Warmste Week” en er in de eerste plaats de plaatselijke goede doelen mee te steunen.

Welkom
De Markt wordt van 18 tot 24 december “place to be” met een grote overdekte tent en pop-up-bar, uitgebaat door de handelaars zelf. Daarnaast komen kramen met acties van de verenigingen, een vrij podium met licht- en geluidsvoorzieningen, een groot scherm met de live-uitzending van de Warmste Week en heel wat animatie. Alle Eeklose initiatieven zijn welkom en kunnen geregistreerd worden via de lokale website van De Warmste Weeklo. Daar vindt men ook alle informatie en eens geregistreerd worden ze mee opgenomen in het overkoepelende promoverhaal.

Rob Vanoudenhoven
Terzelfdertijd is er voorzien in de komst van de Kerstman voor de allerkleinsten en is de winkellocatie voorzien voor al uw kerstboodschappen met de eindejaarstombola actie waarmee een bakfiets en mooie stadsfietsen te winnen zijn. Peter van de actie is Rob Vanoudenhoven. Rob werd in de jaren 90 bekend met het programma “Alles kan beter” maar vooral met “De XII werken van Vanoudenhoven”. Hij zal regelmatig zijn gezicht laten zien op de activiteiten en iedereen aanzetten om actie te ondernemen. Op woensdag 24 december rond 18 u. wordt bekend gemaakt wat Vlaanderen heeft opgehaald voor de 2033 goede doelen op het groot scherm in de tent op de Markt. Als kers op de taart volgt een groot volksfeest met optreden van coverband Camping Esmeralda met zanger Dean (Winnaar Idool) en bassist Rob Vanoudenhoven.

(PDB)