• Maldegem

Dat vriendschappen die in de jeugdbeweging het daglicht zien voor eeuwig zijn, bewijst oud-leidingstak VMN (kort voor Vergeet-Me-Nietjes) van Gidsen Maldegem.

Sinds ze enkele jaren geleden gestopt zijn met leiding geven, komen de meisjes, of moeten we ondertussen over vrouwen spreken, nog maandelijks samen.
Gezelligheid en ambiance vormen de insteek om op 6 april een souper te organiseren en álle oud-leiding van Gidsen Maldegem te verzamelen.
“Eigenlijk hebben we te weinig contact met oudere of jongere oud-leidingstakken. Vandaar dat we op het idee kwamen om een souper te organiseren: bijpraten, lekker eten en drinken en afsluiten met een dansfeest lijkt ons de ideale manier om onze oud-leidsters bij elkaar te krijgen”, vertelt Charlotte Laridaen. “Jammer genoeg hebben we geen complete lijst van alle oud-leiding. Daarom oud-leidsters: bel ons, schrijf ons, laat ons vlug iets weten! Ook als je niet aanwezig kan zijn op de VMN-souper, horen we graag van je. Zo kunnen we je contactgegevens bijhouden voor een volgende gelegenheid ”.
De souper gaat door op zaterdagavond 6 april, in feestzaal Ste.-Marie in Maldegem en bestaat uit receptie, diner en dansfeest. Partners zijn ook welkom. Voor verdere details neem je contact op via vmnsouper@outlook.be.