• Kaprijke

Op zaterdag 9 en zondag 10 september gaan de Paardenmarktfeesten al voor de 16e keer door. Dit in de feesttent op het zuidwestelijke plein (de Paardenmarkt) te Kaprijke.

Op zaterdag start men om 10 uur met de reuze tweedehands boekenverkoop. Liefhebbers kunnen uren verdwalen in de boekentent. Alle boeken kosten slechts 1 euro, en de opbrengst gaat uitsluitend naar goede doelen: een project rond straatkinderen in India, met persoonlijke opvolging door Luc Callebaut, Els Minnaert, Simon en Juliana en het project van Don Bosco in de Kaprijkse Waai.
Er  worden gedurende de feesten pannenkoeken aangeboden met koffie, en andere versnaperingen. Op zaterdag is er eveneens een springkasteel voor de kinderen aanwezig.
Op zaterdagavond om 19u30 Bingo, een avond met veel ambiance en prachtige prijzen.
Op zondag gaat om 10 u de tent terug open. ‘s Middags om 12u start een BBQ aan 17 euro. Hiervoor is vooraf inschrijven vóór vrijdag 1 september bij Marie-Jeanne Neyrinck (Zuidstraat 10, Kaprijke) noodzakelijk!
Zowel in de voormiddag als in de namiddag kan men genieten van een gratis koetsrit door het prachtige Kaprijke.
Om 14u start de vermaarde trekpaarden-trekwedstrijd in het mooie decor van het plein. Dit is een prachtig gratis spektakel dat niemand mag missen.
Alle info kan u vinden op: http://www.paardenmarktkaprijke.be/

(PDB)