• Eede

Eede staat tijdens pinksterweekend (2, 3, 4 en 5 juni) voor de 20e keer in het teken van de paardentrekwedstrijd met commentaar van Mark van de Vijver.
De jaarlijkse paardentrekwedstrijd aan de Verlorendorpweg in Eede is al jaren een attractie in de streek, waar enkele duizenden toeschouwers op af komen.
De festiviteiten beginnen op vrijdagavond 2 juni met een FOUTE PARTY onder begeleiding van dj Eddy.
Zaterdagnamiddag 3 juni om 14.00 u is er dit jaar ringrijden met tractoren. Tijdens deze wedstrijd is er de gelegenheid om een drankje te nuttigen in de feesttent. Voor de kleine kinderen is er een springkasteel. Aansluitend deze wedstrijd is er om 19.30 u een barbecue onder begeleiding van Slagerij Tresonie. Aansluitend deze barbecue staat deze zaterdagavond in het teken van “goud van oud”, Back to the ’80 & 90’ en een optreden van Tom Davys en Tamara.  
De Paardentrekwedstrijd begint zondagmiddag 4 juni om 14.00u met commentaar van Mark van de Vijver. Trekpaarden uit binnen- en buitenland strijden er om de titel. De finales beginnen rond vier uur. Vanwege het grote succes van voorgaande jaren is er maandag 5 juni vanaf 6 u wederom een rommelmarkt en ’s middags is er een krulbolling. Voor verdere inlichtingen en inschrijvingen kunt u terecht bij Alexander Buyck, tel 00/31/062.249.27.77 of abuyck@zeelandnet.nl(PDB)

Inschrijven voor Rommelmarkt te Eede (Nld)
Vanwege het grote succes van voorgaande jaren is er Pinkstermaandag 5 juni wederom een rommelmarkt aan de Verlorendorpweg te Eede. De rommelmarkt bestaat uit zitplaatsen, waarbij u uw auto kunt parkeren. Zitplaats kost 5 euro per 5 meter en is geopend vanaf 6.00u tot 16.00u. Nabij deze rommelmarkt is er een feesttent waar u een drankje kunt nuttigen. Er hoeft vooraf niet ingeschreven te worden. Voor verdere inlichtingen kunt u terecht bij Alexander Buyck, tel 00/31/061.092.66.34 of abuyck@zeelandnet.nl.