• Eede

Eede – Eede (Nederland) staat tijdens pinksterweekend (8, 9 en 10 juni) voor de 22e keer in het teken van de paardentrekwedstrijd. De paardentrekwedstrijd aan de Verlorendorpweg is al jaren een attractie in de streek, waar duizenden toeschouwers op af komen.

Zaterdagmiddag 8 juni is er dit jaar een Truckshow. Ook is het wederom ringrijden met tractoren. Tijdens deze wedstrijd is er de gelegenheid om een drankje te nuttigen in de feesttent. Voor de kleine kinderen is er een springkasteel. Aansluitend deze wedstrijd is er om 19.30u een barbecue onder begeleiding van Slagerij Tresonie. De zaterdagavond staat in het teken van “back to the ’80 & 90” en een optreden van Tom Davys en Tamara en Conny en Riezz.
De Paardentrekwedstrijd begint zondagmiddag 9 juni om 14.00u met commentaar van Mark van de Vijver. Trekpaarden uit binnen -en buitenland strijden wederom om de titel. De finales beginnen rond vier uur.
Vanwege het grote succes van voorgaande jaren is er maandag 10 juni vanaf 6.00u wederom een rommelmarkt en ’s middags is er een krulbolling. Voor verdere inlichtingen en inschrijvingen kunt u terecht bij Alexander Buyck, tel (0031)610926634 of abuyck@zeelandnet.nl