Wat we al meer dan een jaar wisten, maar nog niet meedeelden, kunnen we nu van de daken schreeuwen. Ja we zijn getrouwd! Veel Arubaanse groetjes van ons allen. Nicolas, Heidi, Babs en Lotte' Zo luidde de tekst die de Watervlietse slager Nicolas Engels en zijn vrouw naar enkele familieleden en vrienden sms'te.

Slager Nicolas Engels en zijn vrouw Heidi De Lange uit Watervliet hebben hiermee letterlijk iedereen bij de neus genomen. Onlangs vertrok het koppel op vakantie naar Auruba voor een waar sprookjeshuwelijk. 'Enkele dagen geleden hebben we een sms'je ontvangen', vertellen enkele vrienden van de slager, 'dat hij ginds gehuwd is.
Niemand was hiervan op de hoogte.' Zelfs pa en ma Engels kenden de plannen van hun zoon niet. 'Klopt' vertelt moeder Hilde Baeke, in de regio een gekend kunstenares. 'We vinden het best wel een geslaagd initiatief. De trouwfoto's ogen in elk geval heel romantisch. We hebben hen een hartelijk welkom gegeven toen ze eindelijk terug in België waren.'
Meteen kreeg het pas gehuwde koppel een koekje van eigen deeg. 'De thuiskomst was schitterend' vult vader Diderik Engels aan. 'In elk geval rekenen we nog wel op een spetterend feest achteraf.' Een deel van de kleren van het koppel werd vervaardigd in een Oosteekloos modehuis. (LK)