• Eeklo

De winter lijkt voorbij. De zomer lonkt volop.
Wie de voorbije winter een paar kilootjes zag bijkomen maakt terug goede voornemens.
Ilse Huysman (foto), zaakvoerster van Bodyline op de derde verdieping van het grote businesscentrum Huysman (rechtover het Krügerpark in Eeklo), bereidt zich vol goede moed terug voor op een druk seizoen.
Zondag a.s. 10 maart laat ze tijdens een opendeurdag iedereen kennis maken met haar succesvolle aanpak voor figuurcorrectie, spierversteviging en afslanken zonder veel moeite maar met gegarandeerd succes.
In haar studio vol afslank- en ozoncabines, infrarood Vacu Bikes en Vacu Steps, en een matras voor andullatietherapie, zal ze uitleggen hoe haar unieke aanpak al 28 jaar wérkt.
Of: hoe je investeert in eigen gezondheid met zich stukken beter voelen als beloning. En om twijfelaars te overtuigen komt ze hen tegemoet met een éénmalig sterk afgeprijsd seizoenabonnement van 50 beurten. A rato van 2 sessies van maximum 45’ per week is dit goed voor een perfect “slank, sterk en fit lichaam” tegen de zomervakantie. En Ilse garandeert u voluit succes met haar systeem!

Nieuwe technologie
Het is nù al druk in de Eeklose Stationsstraat. Ilse en haar coach begeleiden dagelijks zowel dames als heren die willen afvallen met uitleg en tips en lopen over-en-weer van de ene cabine naar de andere.  Toch belooft het binnenkort nog veel drukker te worden. De zomer nadert.
Ilse Huysman: “Ons uniek Bodyline-systeem krijgt steeds meer succes. Vooral de mondelinge reclame van tevreden klanten doet zijn werk. Na al die jaren mag ik wel zeggen dat het effectief allemaal werkt ! Het is gebaseerd op drie pijlers: oefencabine, ozonzuurstoftherapie (versteviging van de huid + wegwerken afvalstoffen) en persoonlijk voedingsadvies op maat. “Bodyline was een van de eerste professionele afslankingscentra in de streek en voortdurend investeren wij in de laatste nieuwe revolutionaire toestellen. Zo kwam daar vorige jaar de Vacu Bikes en Vacu Steps bij, elk in combinatie met infrarood. Deze nieuwe Amerikaanse toptechnologie blijkt de perfecte manier in de strijd tegen cellulitis en striemen ter hoogte van billen, buik en heupen en voor de verwijdering van vetweefsel ter hoogte van de probleemzones. Wie met deze toestellen traint, wordt als het ware vacuüm gezogen door onderdruk. In combinatie met warmte en infraroodlicht krijg je een betere doorbloeding en verdwijnen vetcellen en lymfevocht als sneeuw voor de zon. Door na een sessie in een warmtecabine plaats te nemen, eventueel naar keuze ook nog in de ozoncabine, voelt hoe de huid strak en elastisch wordt en zich perfect begint aan te passen naar een slanker lichaam. Na vier beurten heb je al resultaat en cm-afname. Dat motiveert.”

Aanpak voor tal van aandoeningen
Niet alleen mensen die willen vermageren, ook zij die kampen met spierziektes, nek- en rugklachten, fibromyalgie, spasmofilie of chronisch vermoeidheidssyndroom profiteren van de behandelingen van Bodyline. Zo zagen heel wat mensen,  dankzij een reeks sessies met de masserende Andullatiematras hun klachten flink verminderen tot zelfs helemaal verdwijnen.

Opendeurdag
Ilse Huysman was 28 jaar geleden één van de pioniers in de regio toen ze met haar afslankinstituut startte.
Vandaag is Bodyline een begrip geworden in het Meetjesland. Zelf is ze het levende bewijs dat haar systeem werkt. Haar eigen (over)gewicht kon zij zo vrij snel met maar liefst 30 kilogram verminderen en nu staat zij glunderend mee op de promotiefoto’s.
Zin om kennis te maken met Ilse zelf en haar team? Kom dan op zondag 10 maart tussen 10 en 17 uur naar de opendeurdag met klantendemonstraties, een rondleiding in het instituut en (caloriearme) hapjes en drankjes.

Op deze zondag kan men ook inschrijven aan een eenmalige instapprijs: 50 oefensessies voor slechts 250 € + 5 x gratis op andullatiematras (tot. waarde 475 €)
Of voor een starterspakket: 15 beurten in de afslankcabines + 15 beurten in de Vacu Step of Bike + 5 ozontherapiebeurten: samen voor 200 € i.p.v. 250 €. Of wil je gewoon alleen eens de Vacu Bike of Step proberen? Dat kan voor 12 beurten (100€), of 20 beurten (150 €) of 25 beurten (175 €). Allemaal promotieprijzen alleen op zondag aanstaande.
Ilse Huysman: “Klanten beschikken eveneens over gratis badjassen, gratis douches, gratis thee of koffie, tijdschriften en TV in onze lounge en, niet te vergeten, gratis parkeren op de privéparking achter het gebouw.”
“Ja”, lacht ze bij het afscheid. “Klanten krijgen hier inderdaad veel van ons, maar verliezen intussen zelf toch maar mooi een pak centimeters en kilo’s …”

(Michel Wijne / Piet De Baets)