• Knesselare
04/09/2022

KMTO vzw (Knesselaars Muziek- en Toneelonderwijs) organiseert vanaf 15 september opnieuw cursussen gitaar, zang, drums, toetsen, saxofoon en koper. De vzw geniet de steun van de fusiegemeente Aalter.
Het KMTO geeft al sinds 1990 lessen voor jongeren en volwassenen en ondersteunt zo al jaren de vele muziekbands in Knesselare en omgeving, de muziekvereniging WIK en andere, de Knesselaarse toneelgroep en de koren van Knesselare en Ursel. Vanzelfsprekend is de school er ook voor de individuele muzikant die op zoek is naar initiatie of bijscholing. De cursussen worden gegeven door professionele muzikanten of masterstudenten van het conservatorium.
In principe krijgt een cursist een halfuur individueel les per sessie, maar kleine combinaties van leerlingen (bvb. 1 uur met twee) zijn ook mogelijk. De lessen vinden plaats in de lokale muziekschool, Hoogte 3. Ze worden gegeven op avonden in de week (tussen 17 en 22 uur), eventueel op woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag. Inschrijven kan best via mail naar janvdc@telenet.be. Vermeld uw naam, adres, geboortedatum en keuze instrument. Via dat kanaal worden nadien ook de lestijden en het inschrijfgeld geregeld.
Eén jaar les volgen (15/9 tot 15/6) kost 180 euro (-18 jaar) of 190 euro. De lessen starten op 15 september.
Meer info: Jan Van de Casteele: 0476/409.791