• Meetjesland

Sinds kort scheert Douglas Van Tomme hoge toppen met zijn immobiliënkantoor Vastgoed Select. De gedreven zaakvoerder heeft een heel unieke manier om vastgoed te verkopen. Een werkwijze waar zowel de koper als de verkoper heel gelukkig van worden.
“Wij gaan persoonlijk ieder pand bekijken en bespreken met de verkopers wat er allemaal mogelijk is met hun eigendom. Op basis daarvan gaan we op zoek naar de meest geschikte koper”, zegt zaakvoerder Douglas Van Tomme enthousiast.

Gelukkige kopers en verkopers

“Door een heel uitgebreid en grondig dossier op te stellen zijn we telkens opnieuw in staat om de meest geschikte kopers te vinden”, aldus de zaakvoerder van Vastgoed Select, die dankzij meer dan 15 jaar praktijkervaring in de bouw perfect advies kan geven. Ook op het vlak van verbouwingen of energiebesparende werken kent hij de knepen van het vak.

“Op die manier heb ik altijd gelukkige kopers, die een eigendom kopen die heel goed bij hen past en dit tegen een correcte prijs. Wat natuurlijk ook de verkoper gelukkig maakt.”

Moderne middelen en goede publiciteit

In zijn zoektocht naar geschikte kandidaten maakt Vastgoed Select gebruik van de modernste technieken. Indien nodig worden er van de woning in kwestie zelfs luchtfoto’s en 360° foto’s gemaakt.

Met de meest geschikte vorm van publiciteit (een goede mix van websites, kranten en sociale media) worden de eigendommen heel goed in de markt geplaatst. “Voor sommige eigendommen plaatsen we zelfs een volledige reportage. Zo kunnen we alle mogelijkheden van het vastgoed tot in detail beschrijven, zoals we verderop in dit artikel doen. Op die manier helpen wij onze kopers aan een eigendom die perfect bij hen past en waarvoor ze met veel plezier de juiste prijs betalen”, aldus de zaakvoerder van Vastgoed Select.

Snel verkocht

“Dankzij een correct en uitgebreid informatiedossier dat ik klanten steeds bezorg, worden de meeste eigendommen heel snel verkocht. Door zo’n correct dossier op te stellen, verdwijnen bij de kopers alle twijfels als sneeuw voor de zon.”

Te koop: unieke woning met eindeloze mogelijkheden.

Bij deze verkoop gaat het om de eigendom van een bouwbedrijf waarvan de zaakvoerder binnenkort zijn activiteiten stopzet. De woning staat op een stuk grond van 1795 m2. Naast de woning wordt ook het bedrijfsterrein van 3450 m2 verkocht met daarop een loods van 360 m2 en bouwgrond voor een nog nieuw te bouwen woning.

Grote luxewoning met ruime tuin

De woning waarvoor Vastgoed Select een koper zoekt, beschikt over 2 bureauruimtes, 5 slaapkamers, 2 badkamers, een grote living met open keuken, inkom met gastentoilet, wasplaats, relaxruimte, een grote ingerichte waterdichte kelder en zelfs ook nog een studio met zonterras op de eerste verdieping. Achter de woning bevindt zich een groot terras in natuursteen met een zwemvijver en poolhouse met jacuzzi. De ruime tuin met uitzicht op een achtergelegen bos is volledig omheind.

Uitzonderlijke luxe

“Beneden zijn de vloeren en de trap uitgevoerd in natuursteen van topkwaliteit en zijn alle deuren gemaakt van massieve eik”, gaat de zaakvoerder van Vastgoed Select verder. “De open keuken is uitgerust met Miele- apparaten. De badkamer beschikt over een inloopdouche, 2 lavabo’s, een toilet en in de wasplaats bevindt zich een volledige wand met ingebouwde kasten. Verder is de woning uitgerust met een videofoon waarmee zowel de voordeur als het toegangshek automatisch bediend kunnen worden. Ook de garagepoort werkt met afstandsbediening. Daarnaast zijn alle ramen op de voorgevel, en zelfs de voordeur, voorzien van rolluiken die automatisch sluiten. Er is ook een telefooncentrale met noodstroomvoorziening en een satellietschotel voor tv-ontvangst. De 2 badkamers en het poolhouse zijn voorzien van aangename infraroodverwarming en de volledige bovenverdieping is ingericht als relaxruimte met zonnebank.”

Extreem energiezuinig en op alles voorzien

“Bij de recente verbouwing werd isolatie geplaatst van 12 cm dik en voor de ramen werd hoogrendementsglas gebruikt”, aldus Douglas. “Zonnepanelen zorgen ervoor dat de elektriciteitsfactuur nul euro bedraagt. Wie liever geen gasfactuur betaalt, kan bovendien de woning volledig verwarmen met het sfeerhoutvuur in de living in plaats van de cv-installatie op aardgas te gebruiken. Een zonneboiler zorgt voor gratis warm water en dankzij een grote regenput is de waterfactuur ook heel laag. In de keuken staat een sfeergasvuur dat ook kan verwarmen als de elektriciteit uitvalt.”

Veilig

Een alarminstallatie die automatisch je gsm belt, bewaakt de woning. De volledig omheinde tuin, het hek met afstandsbediening en de videofoon houden ongewenste bezoekers buiten.

Levenslang bewoonbaar

De woning is zodanig ontworpen dat ze levenslang bewoonbaar is, want al het noodzakelijke bevindt zich op de benedenverdieping. Op de bovenverdieping is alles dan weer voorhanden om de woning in te richten als appartement of kangoeroewoning.

Perfect voor aannemer

Alles is aanwezig om onmiddellijk een aannemerszaak te starten. Zo is de plaatstalen loods van 360m2 volledig ingericht en voorzien van de nodige elektriciteit. Het terrein heeft een aparte toegangsweg met vooraan nog een stuk bouwgrond voor een nieuwbouwwoning. Een automatische poort met afstandsbediening en camerabewaking houden ongewenste bezoekers buiten en een hoge verlichtingspaal zorgt op het volledige terrein voor voldoende licht. KORTOM, EEN AANRADER VOOR IEDEREEN DIE HOUDT VAN LUXE,COMFORT EN HEEL VEEL RUIMTE!

Vastgoed select, omdat uw eigendom meer verdient!
Hét adres bij uitstek voor verkoop en verhuur van woningen en syndicale diensten!
Nieuw vastgoed in onze portefeuille wordt altijd eerst exclusief op www.vastgoedselect.be geplaatst voor het op andere portalen terechtkomt. Bij interesse kunt u op de website het contactformulier invullen. U kunt uiteraard ook meteen telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen.
Zaakvoerder Douglas van Tomme:
0468 44 55 66 — Douglas@ vastgoedselect.be — www.vastgoedselect.be + Facebook

(Michel Wijne)