• Maldegem

Inrichters Geertrui Baert, Marcel Van Haecke en Peter Van Hecke van de Handelsraad zijn volop aan het werk om op zondag 21 juni van de jaarlijkse braderie een spetterende feesteditie te maken. Het is immers dit jaar voor de 25ste maal dat er een braderie plaatsvindt in ons centrum.

De braderie vangt aan om 13 uur en duurt tot 's avonds. Als attracties hebben de organisatoren een flink aantal springkastelen, de Middelburgse muziekvereniging De Ware Vrienden, de Red Lion Pipe Band en steltlopers die zullen rondlopen op de braderie. Verder nog go-carts, terrassen met animatie, een kermis, clowns, modeshows, standen voor goede doelen, optredens op diverse locaties, een tweedehandswagenmarkt, de rommelmarkt en de jaarlijkse Kevershow die georganiseerd wordt door de 'Meetjeslandse Kevervrienden'. Dit jaar komt er de markt ook een fantastische Funbus met talrijke attracties, een waar speelparadijs voor de kinderen.
De grootste verrassing is echter is dat er, ter gelegenheid van deze feesteditie van de braderie, ook een grote tombola georganiseerd wordt, waarop talrijke waardebons verloot zullen worden.
Het mag duidelijk zijn: Maldegem krijgt op 21 juni de mooiste braderie van Vlaanderen en voor wie er nog mocht aan twijfelen: gedurende de ganse bradeerperiode van 18 tot en met 22 juni kan je de mooie zaakjes doen bij je plaatselijke handelaar!