Cynthia Uyttendaele-Minnaert (30)  uit Lembeke, onderwijzeres, zegt zelf dat ze een lange weg heeft afgelegd vooraleer definitief te beslissen met welke bouwfirma ze in zee zou gaan. Ze had een lap grond en wou er met haar partner Cédric een mooi huis op bouwen. Ze verwacht een kindje en wou alles voor twee voorzien.

“Ik heb wel 10 aannemers over de vloer gehad en drie daarvan heb ik uiteindelijk geselecteerd voor een meer grondige offerte en analyse van het aanbod. Ik wou een ‘sleutel-op-de-deur’ woning maar met persoonlijk toezicht en controle. Ik heb alles grondig vergeleken en heb na rijp beraad voor de  bouwfirma Blondeel uit Assenede gekozen. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Integendeel, ik blíjf meer dan content.”

Details
Deze getuigenis was ons een beetje voorspeld door het bouwbedrijf, dat ons vroeg om aan deze mevrouw, volledig onafhankelijk, haar mening en ervaring met hun aannemingsbedrijf te vragen.
Positief over gans de lijn was ons al vlug duidelijk.
Cynthia: “Uiteindelijk koos ik op basis van de aangeboden prijs/kwaliteit. Het gaat dan wel over een ‘all-in’ contract, maar de details bij de firma Blondeel vielen mij op. Voldoende stopcontacten bijvoorbeeld, internet op de kamers, een wasplaats én een aparte berging, een garage met ook plaats voor een fiets, enz. Een villa is het niet, eerder een moderne gezinswoning met twee verdiepingen, een zeer grote zolder, 3 slaapkamers, twee toiletten, een bureel, grote living, open keuken, ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo’s. Overal dubbel glas en verwarming op gas. De keuken hebben we zelf uit het budget mogen halen en het terras wordt later door ons aangelegd.”
De woning werd vorige week opgeleverd, na ongeveer één jaar werk.
“Ik onthoud vooral dat alle afspraken correct werden nagekomen”, getuigt Cynthia nog. “En ik onthoud ook de vriendelijkheid van de ploeg ruwbouw-metsers. Lokale mensen uit de buurt, rechtstreeks in dienst van de bouwfirma, plezierig om mee samen te werken.”

Sleutel-op-de-deurwoningen
Al sinds 1990 bouwt de firma Blondeel woningen in allerlei stijlen: van klassiek tot eigentijds, pastorie, cottage of fermette. Ook kleinschalige appartementenbouw en bouwprojecten met een aantal woningen. Specialiteit is evenwel sleutel op de deur.
Aan het roer staat Petra Blondeel, die na haar studies bouwkunde anno 2017, samen met collega en echtgenoot Johan Pauwels, het bedrijf van haar vader overnam. De firma staat voor nog ‘traditionele’ woningbouw, steen per steen en met alleen kwalitatieve materialen en hoogwaardige vakmensen.
Toemaatje: twee mooie bouwloten voor halfopen bebouwing zijn nog beschikbaar in Eeklo. Meer info op de website van het bedrijf.
Contact opnemen kan via onderstaande gegevens of facebookpagina.

Piet De Baets

 

Heremietstraat 3, Assenede
T: 09.379.90.32
E: info@bouwbedrijfblondeel.be
W: www.bouwbedrijfblondeel.be