• Zomergem

Taptoe pakt uit met een vrij unieke stunt. Iedereen in het bezit van een ingangsticket voor het aanstaande Rijvers Festival in Zomergem kan meedoen en maakt kans op een exclusieve, hoogst persoonlijke ontmoeting met K3 op zaterdag 12 augustus. Er is slechts 1 winnaar die (maximum) drie personen mag meebrengen.

Voor wie nog geen ticket heeft: gewoon snel surfen naar www.rijversfestival.be en daar vóór 1 augustus een ticket bestellen. Zo maak je met diegenen die al vroeger een ticket kochten kans op een unieke ‘meet & greet ‘met Klaasje, Hanne en Marthe. 
Rijvers Festival is hét festival in het Meetjesland dat je niet mag missen. Geen enkel evenement slaagt erin om zulke grote namen te strikken. In een prachtig, paradijselijk decor kan je  er genieten van de optredens van onder meer K3, Ghost Rockers en Samson & Gert met live band! Maar ook van Regi, Jebroer, Kraantje Pappie, Niels Destadsbader, Peter Van de Veire, De Romeo’s, Willy Sommers, Sven Ornelis, en nog vele, vele anderen. Het Festival vindt plaats op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 augustus in een festivaldorp in (de wijk, de straat) Rijvers, in Zomergem. Het volledige programma vind je op de website 
www.rijversfestival.be Je kan ook alle nieuws volgen via de Facebookpagina ‘Rijvers Festival’. De ticketverkoop loopt hard, dus bestel best zo snel mogelijk je ticket. Veel succes en tot op Rijvers Festival, samen met de meisjes van K3! 

Droomontmoeting met K3
Hebben  je kinderen (of vroeger jijzelf?) er al van gedroomd om Hanne, Klaasje en Marthe in het echt te zien ? Wil je hoogstpersoonlijk met de dames eens privé praten? Dan kan Taptoe, als mede-sponsor van het festival, je droom nu misschien waarmaken. Iedereen die een ticket koop of kocht, doet automatisch mee. Een dagticket voor het optreden van K3 op zaterdag kost (maar) 20 euro, voor een weekendticket (geldig op vrijdag, zaterdag én zondag) betaal je amper 40 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen 30 euro voor een Magic Kids Pas voor het hele weekend. Kids onder de 90 centimeter mogen zelfs gratis binnen.
 

Hoe deelnemen ?
Alleen wie een ticket heeft of zal hebben stuurt een mail naar info@rijversfestival.be
En vermeld 3 zaken: “1) kandidaat K3 ontmoeting, 2) een familienaam en 3) een of twee gsm nrs.(waar iemand van de familie tijdens de vakantie bereikbaar is tussen 1 en 7 augustus.)”
Met élk ticket maak je kans op die schitterende ontmoeting met K3. De enige voorwaarde is dat je je ticket vóór 1 augustus kocht, want begin augustus vindt de loting plaats en brengen we de winnaar nog vóór 7 augustus persoonlijk op de hoogte. Langer wachten op de uitslag hoeft niet, want dan behoor je niet tot de gelukkige. Ook wie al van vroeger een ticket van Rijvers Festival heeft,  kan deelnemen.
Piet De Baets